Ghalla Népe

[vendég] o Adatlapod o Változáslista o HIBA! o Szabályzat o FAQ
Csevegőszoba >>
Szólj be itt:
  
[07:16] pterois: ha kékkel írtad be, nincs gond :)
[23:32] Garaz: Kicsit kiegészítettem az event szövegét a tippjeimmel. Sorry, ha rosszak.
[07:58] pterois: hogyne kaptunk volna, ráadásul egy kinyomtat széttép után egészen jót is sikerült :)
[12:00] calen: más se kap fordulót? Párszor újra küldtem már.
[14:39] jokesz: köszönöm!
[12:47] Pakmara: Beho oldal: változások listájára nézz rá: 2023-02-17.-i post alapján nincs már megkötés.
[12:10] jokesz: nem kell tennem semmit hozzá, már elfogadják a 40 sort?
[12:04] Pakmara: van, simán
[12:02] jokesz: van lehetőség 40 soros UL küldésére nyugaton 200. forduló előtt?
[23:03] jokesz: köszönöm szépen, ez most tényleg sokat segített! :)
[22:45] Salle: küldtem pár apróságot, használd egészséggel :)
[12:11] jokesz: 1489 és 5108
[09:23] Salle: karakterszámod?
[01:06] jokesz: a kérdés az lett volna, hogy hány aranyért tudok tharr keresztjét vásárolni, de már megtaláltam :)
[01:01] jokesz: arany vásár
 
Jelenleg bejelentkezve:
Neal
1 felhasználó
 
Regisztrált:
1136 felhasználó
1485 karakter
Legutóbb: Ascyra
 
Stílus:
 
Top 100 >>

Legtöbb bizonyítás a tudásbázisban:
Felhasználó#
Koc155
Marcsa69
Givangel66
FlyXan57
Spunk56
Ababo54
Annak44
Zka43
Fear'A Wee29
cinty28

Tudásbázis toplista:
FelhasználóTudás
Marcsa98.9130%
Annak98.0299%
FlyXan96.2808%
Yoro96.0806%
Zka95.1073%
skaven94.3440%
Amanda93.4325%
Balu92.5755%
Koc92.5562%
Spirit91.7366%

Tudásbázis

Nem találod a nemrég feltett kérdésedet? Valószínűleg azért töröltem, mert már szerepel a kérdés. Használd a keresőt!
Kérdés feed: http://ghalla.pbm.hu/rss.php?channel=1
** Tudásbázis letöltése HTML formátumban **

Rendez: [Kérdés dátuma szerint] o [Utolsó hozzászólás] o [Válasz nélküliek] o [Helyes válasz nélküliek] o [Pozitív elbírálás nélkül]

Kérdések szűrése: 
3440 kérdést találtam...

Új kérdés

Oldalak: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] [ 31 ] [ 32 ] [ 33 ] [ 34 ] [ 35 ] [ 36 ] [ 37 ] [ 38 ] [ 39 ] [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ 50 ] [ 51 ] [ 52 ] [ 53 ] [ 54 ] [ 55 ] [ 56 ] [ 57 ] [ 58 ] [ 59 ] [ 60 ] [ 61 ] [ 62 ] [ 63 ] [ 64 ] [ 65 ] [ 66 ] [ 67 ] [ 68 ] [ 69 ] [ 70 ] [ 71 ] [ 72 ] [ 73 ] [ 74 ] [ 75 ] [ 76 ] [ 77 ] [ 78 ] [ 79 ] [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ 90 ] [ 91 ] [ 92 ] [ 93 ] [ 94 ] [ 95 ] [ 96 ] [ 97 ] [ 98 ] [ 99 ] [ 100 ] [ 101 ] [ 102 ] [ 103 ] [ 104 ] [ 105 ] [ 106 ] [ 107 ] [ 108 ] [ 109 ] [ 110 ] [ 111 ] [ 112 ] [ 113 ] [ 114 ] [ 115 ]
KérdésVálaszKategóriaÁllapotBírálat
a végzetes szójer és a kristálynyálka tárgpusztító hatása a KF3-mal őrzött tárgyakat is elpusztíthatja?3Szörnyharc
Ha egy mínoszban meghúztam egy kapcsolót, és kijövök belőle, majd újra visszamegyek, akkor a kapcsoló visszaugrik alapállásba, vagy marad átkapcsolt állapotban?1Labirintusok
A 119-es (tolvaj) labiban melyik refpontra kell menni, hogy teljesítettnek vegye a küldetést?2Labirintusok
Sötét ölésznél található tudás gyöngy találati esélyére van-e hatással bármilyen kincskeresést növelő stuff? (Pl. szerencsemassza, szirén köpeny, fejlesztési pontból vásárolható...stb.)1Tanácsok, taktikák
Az alanori csatornán átúszva megmarad-e a smaragd őrsárkányom, vagy az is elhagy olyankor?1Tanácsok, taktikák
Hányas papi erő kell ahhoz, hogy a fagybehemót biztosan bekapja a puszító végzetet?1Szörnyharc
Mi számít tanítvány fogadásnak? A szimbolumom átadása, vagy a szimbólumom visszakapása? Egyáltalán szükséges, hogy a tanítvány vissza adja a szimbolumot? (Van vagy negy, tehát nekem nem kell.)1Istenek, hit
Olimpian ki lesz a gyoztes abban a csataban, amelyikben meghal mindket fel ( csak 100%-os info erdekel, hallomasos nem )8TFtali, Olimpia
12 es IQ val érdemes egy istennek beáldozni, vagy tf eljem előtte kicsit,mert nagyon kevés vp lessz?7Tanácsok, taktikák
Energiaelemental "hosugar" kepesseget ki lehet vedeni halo varazslat alkalmazasaval?2Szörnyharc
Az elnyelés kioltja az agytaposást?1Teo-Tau
Ha KF-elek pl egy fulbevalot es van mar 2 KF-elve, akkor melyiket veszi le?2Parancsok
Van egy FTV-s varázslatom szintre és az FVH-m nagyobb szintre, akkor mit fogok ellőni, ha egy FVH-nál nagyobb szintű szörny jön? Az FTV-s vagy az FLH-s legjobban sebző varázslatot?3Parancsok
A kasztroplanáris uralom hogyan adja a +TU-t? Milyen képlet szerint?2Közöstudat
Bugyorhasználatom: 1.forduló 0 TU, 2.forduló 0 TU, 3.forduló 9 TU, 4.forduló 0 TU, 5.forduló 40 TU. Hány TU-t válthatok be a következő fordulómban, ha 12 az alapregenem?4Közöstudat
A fokhagymás oldalas által adott +5-ök beleszámítanak a "legyen X színtű szakértelmed" isteni küldi teljesítésbe?2Főzés
Mi tortenik, ha gonosz karakter bemegy a lovagi táborba (nem agressziven)?1Építmények
Harcosok könyve bárhányas fegyverszakira megadja a +3-at,fegyvermesterhez se kell menni?Hányas fegyverszakira érdemes szerintetek felhasználni?1Szakértelem fejlődések
A magnetikus praglonc instabiljat 51 szerencsevel lehet menteni?1Szörnyharc
Mekkora zene kell a kiütéses negátor rikácsolásának semlegesítéséhez?3Szörnyharc
Dornodon "legyen egyenlö zarnyitas/csapdaeszleles tudatturboval most mar allitolag megoldhato.Igaz ez?2Istenek, hit
1-es a szörnyidomításom, turbózom 3-ra, elfogok egy második szörnyet. Kör elején leesik a turbó, otthagy-e a szörny azonnal, vagy egy újabb turbó megakadályozza ezt?1Tanácsok, taktikák
Az FNO-bol vehető varázslatsebzés X*15 sebzése hozzáadódik az Istenítélethez (és hasonlóan sebző varázslatokhoz)?1Teo-Tau
Megcsináltam a 12 es labit. ha visszamegyek a fekete gránittoronyba, de a küldetéstárgyat nem akarom leadni, hanem eldugom, akkor mi fog történni, ill. van e értelme visszamenni?1Labirintusok
A tolvajceh elso kuldetesenek megkapasahoz a progi beleszamolja a lathatatlansagbol eredo +5 lopast vagy az csak lopas eseten fejti ki hatasat?2Tanácsok, taktikák
Mit jelent a kényszerportnál az, hogy a legoptimálisabb helyre visz? Hogyan lehat ezt meghatározni 1-1 labi esetén?5Labirintusok
A tapasztalatkővel szerzett fegyverszakértelem-fejlődés beleszámít az egy körben szerehető max. 10%-ba, vagy azon felül is megadja?1Szakértelem fejlődések
Ha karakterem elérte az "aggastyánkort", az mit jelent? Százalékosan ez kb mennyi része a max. lehetséges életkornak?3Kalandozófajok
Milyen tárgyak kifogyhatatlanok a boltokból nyugaton/keleten/SF-en?3Bank, bolt
A 130-as labirintus 35-ös ref. pontján pontosan milyen sorrendben jönnek a szörnyek?5Labirintusok
Oldalak: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] [ 31 ] [ 32 ] [ 33 ] [ 34 ] [ 35 ] [ 36 ] [ 37 ] [ 38 ] [ 39 ] [ 40 ] [ 41 ] [ 42 ] [ 43 ] [ 44 ] [ 45 ] [ 46 ] [ 47 ] [ 48 ] [ 49 ] [ 50 ] [ 51 ] [ 52 ] [ 53 ] [ 54 ] [ 55 ] [ 56 ] [ 57 ] [ 58 ] [ 59 ] [ 60 ] [ 61 ] [ 62 ] [ 63 ] [ 64 ] [ 65 ] [ 66 ] [ 67 ] [ 68 ] [ 69 ] [ 70 ] [ 71 ] [ 72 ] [ 73 ] [ 74 ] [ 75 ] [ 76 ] [ 77 ] [ 78 ] [ 79 ] [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ 90 ] [ 91 ] [ 92 ] [ 93 ] [ 94 ] [ 95 ] [ 96 ] [ 97 ] [ 98 ] [ 99 ] [ 100 ] [ 101 ] [ 102 ] [ 103 ] [ 104 ] [ 105 ] [ 106 ] [ 107 ] [ 108 ] [ 109 ] [ 110 ] [ 111 ] [ 112 ] [ 113 ] [ 114 ] [ 115 ]