Ghalla Népe

[vendég] o Adatlapod o Változáslista o HIBA! o Szabályzat o FAQ
Csevegőszoba >>
Szólj be itt:
  
[21:51] Alaria: Koszi! :)
[21:19] Alaria: Ma meg lepnem kene... :S
[21:19] Alaria: Valaki keltse fel a letoltomanot!
[20:47] Danair: Helyes!
[20:46] Salle: megyek leiszom magam én is
[20:45] Salle: pont feladtam egy fordulót még előtte. Akkor ennyi mára :)
[20:45] albertus: Egy hordóval ?
[20:42] Danair: Most akartam nekiállni a TF-nek, de akkor inkább megiszom a Traminimat és filmet nézek :)
[20:27] Neal: úgy néz ki megállt
[09:42] albertus: Ha be van àllitva ....
[22:46] Roante: Ilyen esetekre nem jo az autojelentkezes?
[22:28] Spunk: Na tudom is mit felejtettem el. Olimpiára jelentkezni :|
[17:15] Kati: Grat!
[16:18] cabal: No, becsúszott egy első hely az egyik karakteremnek. :)
[15:37] Tihor Miklós: kész az olimpia, lehet lépni. köszi a türelmet!
 
Jelenleg bejelentkezve:
Bunkó's Big Ben, Pakmara, torryl
3 felhasználó
 
Regisztrált:
1132 felhasználó
1464 karakter
Legutóbb: Pakmara
 
Stílus:
 
Top 100 >>

Legtöbb bizonyítás a tudásbázisban:
Felhasználó#
Koc155
Marcsa69
Givangel66
FlyXan57
Spunk56
Ababo54
Annak44
Zka43
Fear'A Wee29
cinty28

Tudásbázis toplista:
FelhasználóTudás
Marcsa98.9160%
Annak98.0334%
FlyXan96.2769%
Yoro96.0499%
Zka95.1130%
skaven94.3511%
Amanda93.4405%
Balu92.5837%
Koc92.5644%
Spirit91.7473%
Kérdés:Faji sisak H paranccsal gyógyít. Viselni (KF) is kell ehhez, vagy a fejemen lehet a Morgan sipkája is ahhoz, hogy működjön?
Ki/mikor kérdezte:Thoron Laure - 2005-04-27 14:54:00
Kérdés kategóriája:Tárgyak
Legvalószínűbb válasz:Hacsak nem valtoztattak meg oktober ota, akkor viselni kell. Itt a jatekvezeto valasza a reklamaciomra miutan nem gyogyitott rajtam a sityak: "Nincs semmilyen programhiba. A sisakot viselned kell, hogy hasznalhasd a kepesseget, te pedig Morgan sipkajat viseltel."
Állapot: Van igaznak választott válasz
Bírálat: A válasz bizonyított. Cáfoljátok meg ha tudjátok.

Válasz feed: http://ghalla.pbm.hu/rss.php?channel=2

Vissza a tudásbázishoz

skaven - 2005.05.17. 13:14A válasz nem értékelhető!
Komolyan nem akarok beledkotni, meg a reggeli kavemat sem ittam meg, de...
Nulla bonusz infot tartalmaz az ertekelheto valaszod a bizonyitashoz kepest. Nagyon szep toled, hogy mindig tudod a helyes valaszt, de igy azert eleg foloslegesnek tunik a dolog...
 
Ci - 2005.05.17. 12:51Szerinted ez a válasz:
A válaszadók szerint ez a válasz: Igaz (92%), Hamis (8%) relevancia: 120
Viselni kell, egyszer regebben mar megszivtam ezt, hogy viseles nelkul akartam hasznalni, de ezt most nem keresem elo
 
Zka - 2005.04.27. 21:01A válasz nem értékelhető!
Hát ezaz :) Tűnik. Ismerjük már az enceket, nem?
 
TheAlien - 2005.04.27. 18:48A válasz nem értékelhető!
Ghallán oly gyakorta ellenséges szándékkal közeledő szörnyek támadásaitól, a benne rejlő varázserő a regenerálódást is segíti: a sisak fordulónként egyszer egy teljes gyógyítás varázslatra képes, ehhez a H 1037 parancsot kell kiadnod. A további, viseléskor fellépő tulajdonságok pedig: a téged támadó varázslatok sebzése 33%-kal csökken (ez az őselemek köpenyének hatásával nem adódik össze), max. ÉP-d 70-nel, védettséged 11-gyel, tulajdonságaid 2-vel nőnek.

Ez nekem elég egyértelműnek tűnik.
 
Zka - 2005.04.27. 18:31A válasz nem értékelhető!
OK, megnéztem: legyártás után azonnal felvettem és azóta is rajtam van, mindig úgy gyógyítottam vele...
 
Zka - 2005.04.27. 18:23A válasz nem értékelhető!
Én is erősen emléxek arra pedig, hogy nem kell viselni. Kérem, akinek van bizonyítéka h viselés nélkül is megy, tolja be ide...
 
(Felhasználónév értékelésig rejtve) - 2005.04.27. 18:17 0 Szerinted ez a válasz:
Hacsak nem valtoztattak meg oktober ota, akkor viselni kell. Itt a jatekvezeto valasza a reklamaciomra miutan nem gyogyitott rajtam a sityak: "Nincs semmilyen programhiba. A sisakot viselned kell, hogy hasznalhasd a kepesseget, te pedig Morgan sipkajat viseltel."
 
Annak - 2005.04.27. 17:01Szerinted ez a válasz:
A válaszadók szerint ez a válasz: Igaz (8%), Hamis (92%) relevancia: 168
Nem kell viselni.
 
Új válasz postázása


Vissza a tudásbázishoz